coaching & behandeling

Cliënten die in de praktijk komen, hebben hele uiteenlopende klachten.
Denk aan:

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Herken jij deze klachten? Loop je er al lang mee rond en hebben ze meer impact op je dagelijkse leven dan je graag zou willen?

Aanbod

Met 2 à 3 behandelingen lossen we oude blokkades op en verdwijnen je klachten. Je voelt je na een behandeling vaak lichter, rustiger, helderder, fitter en sterker. Omdat de blokkades in je lichaam zijn opgeruimd en je weer de verbinding met jezelf hebt hersteld.

Wanneer we de behandelingen afronden, krijg je handvatten en tools mee om te zorgen dat de pijn en klachten in de toekomst wegblijven. Daar heb je mij verder niet meer voor nodig, dat kun je gewoon zelf. Zo heb je meer regie over je eigen leven, gezondheid en energieniveau!

 

Wat levert een behandeling op?

  • Pijn en klachten verdwijnen
  • Meer energie
  • Mentaal kun je meer aan, je bent helderder
  • Je voelt je krachtiger
  • Je voelt je lichter. De ballast is verdwenen

Een klacht – fysiek, mentaal of emotioneel – kan worden behandeld, zonder dat jij de oorzaak van de klacht hoeft te weten. Ben je het langdurig graven naar de oorzaak van je klacht(en) helemaal zat en wil je voortvarend te werk gaan, dan is deze behandeling wat voor jou!

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens de behandeling zit je op een stoel of sta je rustig en ontspannen in de ruimte. Ik begeleid je bij het formuleren van de intentie wat jij wilt.  Daarna stem ik me af op jou, waarbij ik mijn handen op je schouders leg.  Als de verbinding tussen ons optimaal is, begint de behandeling. Dit kan eventueel ook liggend, maar vindt meestal zittend op een stoel of op een behandeltafel plaats. Het is voor jezelf fijn als je makkelijk zittende kleding draagt. Een behandeling duurt gemiddeld 60 à 90 minuten. De belangrijkste behandelmethode die ik gebruik is Touch of Matrix.

Wat is Touch of Matrix?

Je geest en je lichaam kun je vergelijken met de harde schijf van een computer. Wanneer je een computer niet opschoont, wordt deze vanzelf trager of hij gaat vastlopen. Alles wat jij bewust of onbewust meemaakt, wordt opgeslagen in jouw lichaam en geest. Soms neemt oude informatie te veel ruimte in beslag, waardoor je vast kunt lopen. Om oude informatie op te schonen van je computer, installeer je programma’s of updates. Na het opschonen, is er meer ruimte voor nieuwe informatie. Ditzelfde proces doen we met Touch of Matrix ook voor lichaam en geest. Het is een methode waarbij er naar het hele menselijke systeem wordt gekeken. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode.

 

Veel gestelde vragen Touch of Matrix behandeling

Je kunt je na een behandeling even wat vermoeider of emotioneler voelen of wat hoofdpijn ervaren. Dit komt gelukkig maar zelden voor en is binnen 24 uur weer weg.

Wel is het advies om na de behandeling even een (halve) dag rustig aan te doen.

Het verschil is dat bij EMDR-behandelingen je werkgeheugen veel wordt gebruikt, waardoor het trauma vervaagt en op de achtergrond komt, door middel van veel oogbewegingen. Bij Touch of Matrix maken we gebruik van de leegte en gaan we de klacht naar je bewustzijn halen. Je leert de emoties, pijn en klachten accepteren en omarmen in liefde, om ze vervolgens los te kunnen laten. Hierdoor creëer je een reset en daarmee ruimte om weer met open armen alles te ontvangen wat jij wilt.

De behandelingen en coaching worden niet vergoed vanuit de zorgverzekeraars. Wel hebben werkgevers vaak een persoonlijk investeringsbudget beschikbaar voor hun werknemers. De behandelingen en coaching kunnen hieruit betaald worden, mits ze als persoonlijke ontwikkeling worden gekwalificeerd.

Behandelingen kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, wel is het zo dat voor de eerste behandelingen het de voorkeur heeft om fysiek af te stemmen. Bij een fysieke behandeling is er ook lichamelijk contact om de behandeling te bespoedigen.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op!

Je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag

Waarom ga je naar Luite?

  • 15 jaar ervaring als coach op diverse vlakken
  • 100% eerlijke en oprechte aandacht voor cliënten.
  • Een veilige en liefdevolle bedding voor jouw persoonlijke groei

Gratis kennismaken en advies

Binnen een half uur weet je of dit bij je past!Op weg naar een vrij leven

Weet je nog niet of dit iets voor je is. Probeer het dan nu voor € 178,- Investeer in jezelf! 100% tevredenheidsgarantie.

100% Vrij!

Leven vanuit je ware ik! Drie behandelingen om weer optimale vrijheid te kunnen ervaren. Investering € 479,- Niet goed geld terug garantie