Een goede coach helpt je zien wat je niet kon zien, helpt je horen wat je niet kan horen om uiteindelijk te zijn, wat je altijd al wist dat je kon zijn.”

~Alex Engel~

Coaching

Hoe zou dat zijn…. als jij je volledig potentieel kunt aanspreken om voluit te kunnen gaan leven.

Wat Luite zo anders maakt dan andere coaches, is dat hij bij het aanbod is gericht op beleving wat er “NU” in jouw leven speelt.  Het is zijn missie dat jouw leven zo is ingericht, dat je de beste versie van jezelf durft en wil laten zien. Dat je 100% in je kracht komt te staan.

Luite werkt holistisch, dit wil zeggen dat hij werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, of het nu is als coach of therapeut, hij weet zijn kennis op een heel begrijpelijke manier over te brengen. Hierdoor is zijn manier van werken heel toegankelijk en voor jou toepasbaar.

Als jij ergens mee zit of je bent vastgelopen en het lijkt alsof je niet verder komt waardoor je je niet helemaal optimaal/ gelukkig voelt. Of last hebt van een verslaving en je vraagt je af: is dit het nou, voel jij je een slachtoffer van het verleden, gaat het leven anders dan verwacht, loop je alsmaar tegen dezelfde problemen/ uitdagingen aan, maak jij je druk om de toekomst, gaat het niet goed in je relatie, heb je last van angsten, boosheid, verdriet, schuld, schaamte gevoelens, ben je simpelweg toe aan (verdere) persoonlijke ontwikkeling, het ontwikkelen van je bewustzijn, wil jij je op spiritueel gebied verder ontwikkelen, heb je levensvragen of is er iets heel anders aan de hand? Ik kan je helpen, ondersteuning bieden, inspireren, motiveren en wij kunnen dan samen tot inzichten komen over jouw gedrag en ontdekken wat het is wat jou belemmert. In een gratis kennismaking kijken we wat de behoefte echt is. Hierop ontvang je direct een voorstel. Be the change, wat jij wilt zijn! In drie sessies kom jij weer in verbinding met jezelf.

Een uitdaging, probleem of klacht wordt, fysiek, mentaal of emotioneel, spiritueel behandeld, zonder dat jij de oorzaak hoeft te weten. Als jij het langdurig graven naar de oorzaak van de klacht helemaal zat bent en je wilt voortvarend te werk gaan dan is deze bewustzijn coaching voor jou! Na deze sessies voel je je fitter, helderder en lichter

De pijn/ klachten zijn verdwenen, je krijgt handvatten en tools om te voorkomen dat het weer terug komt, zo heb je meer regie over je eigen leven, gezondheid en energieniveau!

Wat levert een sessie op?

  • Pijn en klachten verdwijnen
  • Meer energie
  • Mentaal kun je meer aan, je bent helderder
  • Je voelt je krachtiger
  • Je voelt je lichter. De ballast is verdwenen

Voel jij aan alles dat deze manier jou weg is, meld je dan aan!

Ik verwacht dat je klaar bent om de verantwoordelijkheid te nemen over je lichaam, je leven, klaar om oude overtuigingen achter je te laten, klaar om te ervaren dat het ook anders kan, makkelijker en lichter

Drie sessies waarin we toewerken naar het verwezenlijken van jouw wens, jouw bestelling. 

Deze sessies vinden plaats in de praktijk of online.
Het is een investering in jezelf van € 500,-

Voluit leven? Be the change!

Maak kennis met Luite.

Hoe werkt een sessie?

Je geest en je lichaam kun je vergelijken met de harde schijf van een computer. Wanneer je een computer niet opschoont, wordt deze vanzelf trager of gaat het vastlopen. Alles wat jij bewust of onbewust meemaakt, wordt opgeslagen in jouw lichaam en geest. Oude informatie neemt te veel ruimte in beslag, waardoor je vast kunt lopen. Om oude informatie op te schonen van je computer installeer je programma’s of updates. Na het opschonen, is er meer ruimte voor nieuwe informatie. Ditzelfde proces doen we met Touch of Matrix ook voor lichaam en geest. Het is een methode waarbij er naar het hele menselijke systeem wordt gekeken. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode.

Veel gestelde vragen een sessie

Nee, over het algemeen niet. Je kunt je na een sessie even wat emotioneler voelen dit is vaak van blijdschap en opluchting.

Het advies is wel om na de sessie even een (halve) dag rustig aan te doen. Zodat je de nieuwe realiteit kunt verankeren.

De sessies worden niet vergoed vanuit de zorgverzekeraars.

Wel hebben werkgevers vaak een persoonlijk investeringsbudget beschikbaar voor hun werknemers. De sessies kunnen hieruit betaald worden, mits ze als persoonlijke ontwikkeling worden gekwalificeerd. Als je goed in je vel zit zullen je capaciteiten ook toenemen als werknemer.

Behandelingen kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, wel is het zo dat voor de eerste behandelingen het de voorkeur heeft om fysiek af te stemmen. Bij een fysieke behandeling is er ook lichamelijk contact om de behandeling te bespoedigen.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op!

Je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag

Waarom ga je naar Luite?

  • 15 jaar ervaring als coach op diverse vlakken
  • 100% eerlijke en oprechte aandacht voor cliënten.
  • Een veilige en liefdevolle bedding voor jouw persoonlijke groei