Focus Traject

De route naar een fit, krachtig en helder leven

Veranderen van buiten naar binnen

We hebben het allemaal wel eens; je voelt je niet lekker in je vel, omdat je ontevreden bent over (delen van) je leven. Bijvoorbeeld je werk, relaties met je partner, kinderen of vrienden. Of je voelt je ontevreden over jezelf en hebt last van fysieke klachten en ongemakken waar je graag vanaf wilt. Je loopt ergens tegen aan. Je weet niet hoe je het moet oplossen, maar je bent wel bereid om er iets aan te doen. Dan is het Mentaal Fit traject wat voor jou! Want als jij aan jezelf werkt, verandert je omgeving met je mee en gaat alles weer meer vanzelf.

Weer voelen dat je leeft

Je lichaam en geest werken samen. Dat weten we ergens wel. Maar inmiddels zijn er vele studies die aantonen dat ons mentale systeem veel sterker in verbinding staat met het fysieke systeem dan we ons vaak realiseren. Door deze twee systemen te resetten, een gezonde balans aan te brengen en dit 90 dagen te doorleven, verander je alles blijvend ten goede voor jezelf. Je voelt je fitter, helderder, lichter, maar ook krachtiger dan ooit. Luite begeleidt je hierbij 

Geef jezelf en je leven een reset in 90 dagen
Gedurende het 90 dagen traject krijg je volop nieuw kennis, inzichten en intensieve praktijkbegeleiding om jezelf en je leven een reset te geven. Een reset waarmee je stress, gebrek aan energie, ontevredenheid, fysieke en mentale ongemakken en het knagende gevoel van ‘is dit het nou’ achter je laat. Je gaat weer leven op de manier die ten diepste bij je past.

Gewoon weer gelukkig zijn
Je neemt jezelf en je leven onder de loep en behoudt alles waar je blij van wordt en tevreden over bent. Daarnaast kijken we naar de dingen die je graag anders wilt. Of niet meer wilt. Die gaan we gedurende het traject anders invullen of loslaten. Zo maak je ruimte voor het leven dat je wél wilt. Dat zorgt ervoor dat je weer regie ervaart en fysiek en mentaal beter in je vel zit. Je voelt je gewoon weer gelukkiger met wie je bent, wat je doet en hoe je jouw leven leeft.

Tools voor het leven

Je krijgt een gereedschapskist met tools, die je in je eigen dagelijks leven kunt gebruiken om je weer beter te voelen, meer rust in je lijf te ervaren, meer in verbinding te zijn met jezelf en je gezin, vrienden en familie. Deze tools werken stress reducerend en laten je voelen waar de energie zit die je wilt voelen.

Vrijblijvend kennismaken met Luite en weten of dit wat voor je is?

Wat levert het Focus Traject je op?

Je wordt je bewust van gedachten, patronen en gedrag die zorgen dat je stress opbouwt, het contact met jezelf kwijtraakt en de regie uit handen geeft. Je laat je oude leven achter je. Je neemt voorgoed afscheid van gedrag en gewoonten die de stress opvoeren en je niet gelukkig maken. Je krijgt mentaal meer rust en gaat je weer positiever voelen over wie je bent en wat je wilt.

 • Je maakt opnieuw contact met jezelf en met je authentieke wensen en verlangens
 • Je kunt stress veel beter loslaten
 • Je doet dingen met plezier in plaats van omdat ze ‘moeten’
 • Je hebt weer meer energie en ervaart meer tijd
 • Je hebt het gevoel dat je leeft i.p.v. geleefd wordt
 • Je slaapt beter en je staat uitgerust en energiek op

REFERENTIES

"Enorm dankbaar dat Luite op mijn pad is gekomen en mij heeft geholpen mijn leven een stuk lichter te maken. Tijdens de behandeling creëert Luite een gevoel van vertrouwen geheel onvoorwaardelijk, waardoor alles er mag zijn wat je ervaart. Deze veiligheid heeft ervoor gezorgd dat ik echt in mijn proces kon duiken en de blokkades kon loslaten die mij tegenhielden. Luite speelt daarbij in op de ingevingen die jij binnenkrijgt, waardoor iedere behandeling er weer anders uitziet en jij de regie hebt. Daarnaast vond ik het prettig dat Luite, op een passende manier, humor inzet. Je kunt voelen dat Luite dit vanuit zijn passie doet en jou het allerbeste gunt, hij is dan ook betrokken na afloop van het proces. De behandelingen hebben mijn hele leven (op een positieve manier) geheel doen veranderen en ik heb dingen losgelaten, waarvan ik overtuigd was dat het een onderdeel van mijn persoonlijkheid was. Een aanrader voor iedereen om lichter te leven! ♡"​
Emma Butink
augustus 2021
"De koude en adem sessie op zaterdagochtend, heb ik als prettig ervaren"​
Gea Niens
Oktober 2022

Wil jij net als deze mensen een lichter leven

Meld je dan nu aan of neem contact op voor meer informatie
"Ik voelde voor mezelf dat ik voor bepaalde thema’s diepere healing nodig had. Er was al best wat werk verzet, maar er zat nog wat op een diepte waar ik zelf niet aan kon. Luite gaf me een intake formulier waarin ik duidelijk kon aangeven waar er nog blokkades zaten en waar de Touch of Matrix behandeling over zou gaan. Tijdens de sessies schudde en beefde mijn lichaam regelmatig, wat voor mij aangeeft dat er veel losgelaten wordt. Ik voelde me daarna veel lichter. Ik sta sindsdien steviger in mijn kracht. Er is meer ruimte in mezelf gekomen zodat ik beter kan gaan invoelen wat mijn zielsmissie is. Ik kan ook beter contact maken met mijn innerlijk kind".
Ilse Steenackers
oktober 2020
‘’Luite bood mij een hele prettige setting, waardoor ik mij snel veilig voelde en mijn kwetsbaarheid durfde te laten zien. Ik heb Luite ervaren als een warme toegankelijke man, die mij liefdevol begeleidde naar de kern waar ik aan mocht werken. Ik ben nu een paar weken verder en ik merk dat ik heel veel stappen heb gezet. Ik voel mij sterker, zekerder van mijzelf. Ik durf veel meer en ik dóe het ook. Prettig is ook zijn betrokkenheid na de sessies; even een berichtje om te vragen hoe het gaat; of nog begeleiding te geven als dat nodig is. Zeker een aanrader om naar Luite te gaan!’’
Tanja Bouman
juli 2020
"Ik vond de sfeer erg prettig, ik kon vrij praten over de vragen die je me stelde, mijn angsten zijn niet meer op de voorgrond".
Bertha
juni 2020

Waarom 90 dagen?

Er is bewust gekozen voor 90 dagen. Want die tijd heb je nodig om in het brein dingen blijvend te veranderen en niet in oud gedrag terug te vallen. 90 dagen lijkt lang, maar de tijd vliegt voorbij, is de ervaring van deelnemers. Het is fijn en luchtig, je leert tijd voor jezelf nemen en dat geeft energie. Luite is er voor je en begeleid je hierbij. Start je in een groep? Dan werkt een groep ook nog ondersteunend in ieders individuele proces.

Hoe ziet het traject eruit:

Het intakegesprek

We beginnen met een intake om helder en concreet te maken wat je uit het traject wilt halen? Want alleen als je weet waar je naartoe wilt, kan ik je begeleiden om die doelen te bereiken en daarnaartoe te bewegen.

3 trainingsdagen

Er zijn 3 trainingsdagen van 9:30 tot ongeveer 16:30 uur voor een groep (inclusief gezonde lunch).
Volg je het traject individueel, dan is deze dag van 9:30 uur tot ongeveer 13:00 uur, omdat we simpelweg sneller door de stof kunnen en ik meer aandacht heb voor jouw individuele proces.
Verder bestaat de dag uit:
Theorie, uitleg en oefeningen. Over stressreductie, gezondere leefstijl, vitaliteit (voeding en gedrag) met praktische tips

 • Mentale kracht ontwikkelen, voelen wat je echt wilt
 • Ademhalingstechnieken en koude training
 • Wandelingen en meditatie
 • Praktische adviezen en begeleiding om nieuwe dingen eenvoudig in jouw leven te implementeren
 • Hand-out met lesstof, recepten en voorbeelden

Tussentijdse begeleiding en ondersteuning

Om binnen de 90 dagen het beste resultaat te boeken, krijg je:

 • Drie bewustzijnsbehandelingen en/of coachgesprekken ter waarde van € 500,-.
 • Whatsappgroep waarin je kunt communiceren. Tijdens de 90 dagen is er op ieder gewenst moment contact mogelijk.
 • Je kunt contact opnemen met Luite via mail, Whatsapp en teams voor tussentijdse ondersteuning en support.

Eindgesprek en afronding

Wat heeft het je gebracht, waar sta je nu en hoe ga je verder?

 

Veel gestelde vragen over Mentaal Fit Traject

Spreekt het traject je aan, maar heb je ook nog twijfels? Kom een keer langs om kennis te maken. Met een kop koffie of thee erbij, kun je mij vertellen wat je zoekt en kan ik je uitleggen wat ik doe en wat het traject te bieden heeft. Aan het einde van het gesprek weet jij of dit is wat jou verder kan helpen.

Clienten zeggen regelmatig tegen mij: “Ik wil heel graag iets veranderen, maar ik wil niet mijn hele leven overhoophalen.” Dat snap ik goed.  Je hoeft nooit je hele leven radicaal te veranderen. Je implementeert stap voor stap wat voor jou haalbaar is en goed voelt. Je hoeft niet je hele leven op de kop te gooien. Er zijn wel dingen die jij zelf anders wilt doen. En die gaan zorgen dat jij je anders gaat voelen en jouw doelen gaat bereiken. Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Je investeert € 1.997, – in een holistische aanpak voor een heldere mindset, meer focus, energie en vitaliteit voor jezelf.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Vraag naar de voorwaarden.
Ook je werkgever heeft een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig heb ik cliënten van wie de werkgever het traject (deels) betaald.

Behandelingen kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, wel is het zo dat voor de eerste behandelingen het de voorkeur heeft om fysiek af te stemmen. Bij een fysieke behandeling is er ook lichamelijk contact om de behandeling te bespoedigen.

En verder nog even het volgende

Het traject is ook geschikt voor ondernemers die meer rendement uit hun bedrijf willen halen.
En heb je personeel dat meer mag renderen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Wanneer start het traject?
De eerstvolgende groepstrajecten starten in eind maart en begin. datum afhankelijk van de aanmeldingen VOL=VOL

Wil je liever individueel het traject doorlopen? Dat kan ook! Neem dan contact op om kennis te maken.

Startgarantie en 20% korting
Wil je het traject samendoen met een collega, partner, vriend of vriendin? Meld je samen aan en jullie ontvangen 20% korting (*).

*vraag naar de voorwaarden.

90 Dagen werken aan jezelf? Durf jij het aan?
Voor een gezonde levensstijl bied ik handvatten om je gedragspatronen blijvend te veranderen en zal ik je hierbij begeleiden. Denk aan voldoende ontspanning en slaap, reduceren van stress, door middel van ademhaling, goede voeding en voldoende beweging. Zo krijg je weer de regie over je eigen leven en lichaam!

Krijg je energie van het idee dat je jouw leven ten goede hebt veranderd?

Meld je dan aan

Waarom werk je met Luite?

  • Uitgebreide kennis en ervaring
  • Met luchtigheid, humor en enthousiasme samen aan de slag
  • Oprechte aandacht en betrokkenheid, om het maximale uit jouw traject te halen
  • Praktische kennis, tips, handvatten en oefeningen die je makkelijk implementeert in je dagelijkse leven
  • Prettige stok achter de deur om in 90 dagen jouw doelen te halen