Meditatie

Voor meer rust, inspiratie en focus

Meditatie

Meditatie is iets wat je op school niet leert, maar het zit van nature in ons, denk aan even de rust zoeken, bidden en zelfs slapen is en vorm van mediteren, het is eigenlijk heel simpel. Je bent bewust van alles wat zich meldt.

Door aandacht te geven aan ademhaling, lichamelijke sensaties, gedachten, gevoelens en emoties ontstaat er meer rust en ruimte en ontwikkel je kracht, helderheid en wijsheid in het hier en nu, waar je normaal niet bij stilstaat.

Ontwikkel meer kracht, helderheid en wijsheid

Eigenlijk is het een soort van oefenen in het leven en alles te accepteren wat er is. Mediteren kan je overal doen. Zowel thuis, maar zeker ook in de natuur of tijdens een wandeling. De avonden geven je een start waarmee je in je eigen leven verder mee kan. Meditatie geeft rust, inspiratie en focus. Mensen voelen zich meer verbonden met zichzelf en de anderen.

Er is ruimte om te delen wat je tegenkomt in jouw wereld. Wat je verwondert, ontdekt, of blij maakt. Maar ook wat je lastig vindt of verdrietig maakt. Thuis of in je werk. Kortom het hele leven. We sluiten af met een kop thee.

Praktische informatie:

  • We mediteren elke dinsdagavond (met uitzondering van schoolvakanties en officiële vrije dagen)
  • Locatie: P. Buismanstraat 65a, Lemelerveld
  • Van 20:00 uur tot ongeveer 21:00 uur.
  • Je kunt een keer gratis mee doen om te ervaren of dit wat voor je is.
  • Daarna is de investering €259,00 voor 7 avonden.

1-op-1 online of in de praktijk.

Liever niet in een groep, maar één op één? Dat kan. online of in de praktijk. Maatwerk. Precies zoals jij het wilt. Om te groeien als mens. Een moment je helemaal voor jezelf! Volg jij je hart?

Heb je andere vragen? Neem dan contact op!

Je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag