Coaching voor ondernemers

Meer rendement uit jezelf en onderneming!

Coaching voor ondernemers

Hoe zou het zijn…. als jij een klankbord hebt om nog meer rendement uit jezelf en je onderneming te halen? Om je gedachten helder te formuleren in doelen? Ik geef je handvatten om jouw doel te realiseren. Welke doel dit ook is. Hoe zou dat zijn….

Ik heb ervaring als interim en reorganisatie specialist, daarnaast ben ik zelf ook al ruim 12 jaar ondernemer en heb ik veel kennis en ervaring als MKB-ondernemer, trainer en coach. Als energieke en resultaatgerichte ondernemerscoach bied ik mijn kennis en ervaring aan om zo praktisch en concreet mogelijk jou te helpen met de, nader te bepalen, specifieke onderwerpen. Ik denk met je mee en fungeer als klankbord in jouw uitdagingen, groeiambities en werkplezier als MKB-ondernemer of ZZP’er.

Ondernemingscoaching start altijd met een vast traject van 6 gespreken daarbij bied ik een 100% tevredenheidsgarantie.

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op.

Doel van ondernemingscoaching is om jou een onafhankelijk en objectief klankbord te bieden waarin jij de ondernemersvraagstukken en praktijksituaties kunt inbrengen, die je de komende tijd verder wilt aanscherpen. Om zo jouw activiteiten als ondernemer naar het volgende niveau te brengen. Ik verbind mij aan het door jou beoogde resultaat van de coaching en vullen we het traject flexibel in op basis van jouw behoeften en mogelijkheden.

GEÏNTERESSEERD?

Plan direct jouw kosteloze adviesgesprek