IJsbad

Focus & Ademhaling

IJbad

Wil je alle ins & outs weten over koude training. Boek dan de workshop ontwaak uit je innerlijke kracht!

In deze workshop word je meegenomen door Luite, een dag vol ervaringen waarbij je volledig buiten je comfortzone gaat.

Luite begeleid je op een liefdevolle, doortastende en zachte manier. Waardoor jij kunt ervaren dat alle gedachten, slechts verhalen zijn in je hoofd. We richten ons op de ademhaling, die je in de ochtend hebt geleerd! Dit zorgt ervoor dat je in de stilte in jezelf komt. Voorbij alle emoties en voorbij het denken.

Be the change! Het is een waanzinnige ervaring!

De positieve effecten van koud water
een investering in jezelf!

Uit verschillende wetenschappelijke studies is gebleken dat koud water de gezondheid versterkt en de mentale weerbaarheid vergroot.

Je werkt aan:

  • Versterking van je immuunsysteem
  • Ontzuring van je lichaam, waardoor minder kans op chronische stress en ontstekingen
  • Hoger energieniveau
  • Verbetering van je concentratieniveau.
  • Verhoogde koud tolerantie
  • Betere bloedcirculatie
  • Positieve stemming en mindset

Dat zijn nogal wat voordelen, hoe mooi is dat!

Verder is gebleken dat koud water, in combinatie met ademtechnieken, kunnen helpen bij de verlichting van klachten bij o.a. diabetes, fibromyalgie en reumatische artritis.

Volg je de workshop in groepsverband dan is de dag van +/- 10:00 uur tot 16:00 uur voor een groep (inclusief gezonde lunch).

Volg je het liever individueel, dan is deze is het van +/- 9:30 uur tot ongeveer 13:00 uur, omdat we simpelweg sneller door de stof kunnen en ik meer aandacht heb voor jouw individuele proces.

De ochtend staat in het teken van theorie, meditatie en uitdagende oefeningen. We kijken waar eventuele blokkades zijn en lossen deze dan op. Na een heerlijke lunch bereid Luite je voor om in het ijsbad te gaan. Met een goede warming-up en ademhaling ben jij klaar om de stap te zetten. 

Een eendaags event waar je geen spijt van zult krijgen! Kosten voor een individuele dag zijn € 399,- waarbij alle aandacht op jou gericht is. Deelname in groepsverband (minimaal aantal is 3 maximaal 8 deelnemers) kosten € 159,- p.p.

Aanmelden doe je hiernaast in het formulier, als de groep compleet is, dan nemen we contact met je op over de datum.  

Je kan ook je eigen groep opgeven. Zoals bijvoorbeeld een fietsploeg, voetbal team, hardloopgroep, vereniging etc.

Over de trainer ~ Luite

Luite is een ervaren coach en trainer als het gaat om adem en koude training. Op zorgzame wijze helpt hij jou in het begeleiden van deze ervaring. Wil je meer weten, neem dan contact op via Whatsapp of e-mail.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Aanmelden

Na aanmelding nemen we contact op over een gewenste datum.

Reviews
Rionach Aiken
Rionach Aiken
IJsbad
Lees verder
Luite is een hele goede coach met een rustige, liefdevolle aanwezigheid. Ik ging naar zijn koude training en het was erg waardevol. Hij deelde eenvoudige maar krachtige warming-up- en ademhalingsoefeningen. Daarna gingen we allemaal voor een verfrissende mindful duik, in ons eigen tempo en met zijn coaching. Een hele goede ervaring.
Gea Niens
Gea Niens
IJsbad
Lees verder
"De koude en adem sessie op zaterdagochtend heb ik als prettig ervaren"​
Peter Schutte
Peter Schutte
Lees verder
Zaterdag voor het eerst meegedaan met een koudetraining in natuurwater. Lekker vroeg je bed uit en de eerate zonnestralen en laatste mistflarden verwelkomen je in de nieuwe dag. Samen eerst een warming-up doen, waarna je je via een speciale ademhalingstechniek 'Wim Hof' je mentaal voorbereid om het koude water je te laten verwelkomen. Daarna gezellig afsluitend een kop warme thee. Je voelt je herboren, de hele dag beschik je over een geweldige hoeveelheid energie en je kan je veel beter focussen en de dingen realiseren die je je had voorgenomen.Een aanrader voor iedereen die de uitdaging durft aan te gaan zichzelf te overstijgen
Previous
Next