Over Luite

Ik sta voor: Zuiver en Oprecht, Liefdevol, Open, Daadkrachtig en Doortastend

Hallo, mijn naam is Luite.

Ik ben trotse vader van vier kinderen en met mijn vrouw. Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn onderdeel van mijn leven. Meditatie, yoga, ademhalingsbeoefening, koude training, fysieke beweging (MTB), wandelen in de natuur en bewuste voeding maken onderdeel uit van mijn levensstijl. Daarnaast volg ik regelmatig workshops of trainingen om mijzelf verder te verdiepen.

Biografie Luite
Luite is in 1981 geboren in Deventer, als tweede in een gezin met 4 kinderen. In 2005 overleed zijn vader en besloot hij voor zijn studie Food & Business naar het westen te verhuizen, waar zijn vriendin (en huidige vrouw) woonde.
Na het overlijden van zijn vader kwamen er allerlei levensvragen naar boven. Luite zocht naar antwoorden. Ondertussen had hij zijn studie afgerond en ging hij aan het werk. Maar al gauw merkte hij dat zijn werk niet echt aansloot bij wie hij was en hoe hij diep van binnen wilde leven. Dus probeerde hij zijn onderbuikgevoel en behoefte aan een meer ‘authentiek’ leven te volgen.  

Ondertussen bleven bepaalde levensvragen spelen. Antwoorden vond hij niet.

En het leven ging door. Vlak na het overlijden van zijn moeder in 2012, werd er een tweede kindje geboren. Hoe bijzonder, leven en de dood lagen op dat moment zo dicht bij elkaar.

In die tijd ontstond de innerlijke drive om werkelijk iets te betekenen en toe te voegen aan de wereld. Omdat hij zag dat de wereld ernstig leed onder (welvaarts-) ziekten, angst en oorlog.

Vooral in de zakelijke markt zag Luite dat er een behoefte was aan verduurzaming van de voedselketen. In bedrijfsrestaurants en bij zakelijke lunches was gezonde voeding een ondergeschoven kindje. Hij wilde mensen laten genieten van gezonde voeding met biologische en biodynamische, regionale producten. Zo ontstond er een uniek cateringbedrijf.

Naast zijn zakelijke groei ontstond er ook groei op het spirituele en persoonlijke vlak.

De verdieping zat in het onderzoeken van literatuur, maar ook in het volgen van seminars over persoonlijk leiderschap. Luite schakelde een persoonlijke coach in gespecialiseerd in NLP, die hem zowel zakelijk als privé ondersteunde om grote stappen te zetten. Hij besloot te stoppen met de dingen die hem te veel energie kostten en weinig energie gaven. Dat leidde onder meer tot de verkoop van het cateringbedrijf. Een grote stap, die met gemende gevoelens werd genomen. Maar het was een goeie stap. Want het gaf daarna vooral rust en opluchting.

Vanaf nu kon alles anders en beter worden!

Er was ruimte voor rust en persoonlijke ontwikkeling, die besteedde Luite aan zijn verdere persoonlijke en spirituele groei, al zag hij dat niet direct … Hij volgde diverse retraites, cursussen, workshops, een jaarprogramma en had verschillende leermeesters en coaches. Hij maakte een reis waarin hij ontzettend veel pijn, verdriet, woede, angsten, beperkende overtuigingen en het gevoel ‘niet goed genoeg zijn’ kon loslaten… Wat er bewust én onbewust in zijn systeem lag opgeslagen, transformeerde hij in deze periode in liefde.

Zijn wens om de wereld mooier achter te laten, werd steeds groter

Toen hij in aanraking kwam met Touch of Matrix wist hij direct dat dit bij hem hoorde. Dit leer je niet op school! Een opleiding vol verdieping, verwondering en groei volgde.

Ondertussen werd vormgegeven aan een grote droom: het gezin kocht een boerderij en verhuisde terug naar het oosten van Nederland. Daar startte Luite zijn praktijk, waar hij inmiddels veel mensen mocht begeleiden, met bijzondere en mooie resultaten.

“Ik ben zo overtuigd van deze methode, dat ik niet anders wil dan dit door te geven in het leven!”

Wil jij een gezonder en fijner leven? Ontvang dan nu de 13 tips!

Of...
Plan direct jouw kosteloze adviesgesprek