Recensies

"Enorm dankbaar dat Luite op mijn pad is gekomen en mij heeft geholpen mijn leven een stuk lichter te maken. Tijdens de behandeling creëert Luite een gevoel van vertrouwen geheel onvoorwaardelijk, waardoor alles er mag zijn wat je ervaart. Deze veiligheid heeft ervoor gezorgd dat ik echt in mijn proces kon duiken en de blokkades kon loslaten die mij tegenhielden. Luite speelt daarbij in op de ingevingen die jij binnenkrijgt, waardoor iedere behandeling er weer anders uitziet en jij de regie hebt. Daarnaast vond ik het prettig dat Luite, op een passende manier, humor inzet. Je kunt voelen dat Luite dit vanuit zijn passie doet en jou het allerbeste gunt, hij is dan ook betrokken na afloop van het proces. De behandelingen hebben mijn hele leven (op een positieve manier) geheel doen veranderen en ik heb dingen losgelaten, waarvan ik overtuigd was dat het een onderdeel van mijn persoonlijkheid was. Een aanrader voor iedereen om lichter te leven! ♡"
Emma Butink
augustus 2021
‘’Luite bood mij een hele prettige setting, waardoor ik mij snel veilig voelde en mijn kwetsbaarheid durfde te laten zien. Ik heb Luite ervaren als een warme toegankelijke man, die mij liefdevol begeleidde naar de kern waar ik aan mocht werken. Ik ben nu een paar weken verder en ik merk dat ik heel veel stappen heb gezet. Ik voel mij sterker, zekerder van mijzelf. Ik durf veel meer en ik dóe het ook. Prettig is ook zijn betrokkenheid na de sessies; even een berichtje om te vragen hoe het gaat; of nog begeleiding te geven als dat nodig is. Zeker een aanrader om naar Luite te gaan!’’
Tanja Bouman
Juli 2020
"Ik voelde voor mezelf dat ik voor bepaalde thema’s diepere healing nodig had. Er was al best wat werk verzet, maar er zat nog wat op een diepte waar ik zelf niet aan kon. Luite gaf me een intake formulier waarin ik duidelijk kon aangeven waar er nog blokkades zaten en waar de Touch of Matrix behandeling over zou gaan. Tijdens de sessies schudde en beefde mijn lichaam regelmatig, wat voor mij aangeeft dat er veel losgelaten wordt. Ik voelde me daarna veel lichter. Ik sta sindsdien steviger in mijn kracht. Er is meer ruimte in mezelf gekomen zodat ik beter kan gaan invoelen wat mijn zielsmissie is. Ik kan ook beter contact maken met mijn innerlijk kind".
Ilse Steenackers
oktober 2020
‘Ik vond de sfeer erg prettig, ik kon vrij praten over de vragen die je me stelde, mijn angsten zijn niet meer op de voorgrond’.
vrouw 74 jaar
juni 2020

GEÏNTERESSEERD?

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP