focus

When focus on the good, the good gets better~

~Abraham Hicks~

Focus

Waar je aandacht op richt dat groeit, heb jij een doel een bepaald punt waar je naar toe wilt groeien dan heb ik iets voor jou! Door jezelf te trainen met meditatie, ademhaling oefeningen en koude training zal je meer focus aanbrengen waardoor je sneller en gerichter je doel kan bereiken

Focus is namelijk gerichte aandacht op een bepaald punt. Wil jij een doel bereiken, dan krijg je te maken met allerlei zaken. Deze zaken kunnen je afleiden van dat wat je echt graag wilt. Waardoor het niet gaat lukken je doel te bereiken. Door je brein en je lichaam te trainen op focus zal je makkelijker je doel bereiken. Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Dit kan op verschillende manieren.

Ademhaling

Het enige dat zeker is in je bestaan is je ademhaling. Ademhaling zegt veel over hoe je je voelt.

Let maar eens op. Waar zit nu je ademhaling? Is het hoog in je borstkas of juist laag bij je onderbuik.

Zowel tijdens de meditatie als bij de koude training zal de aandacht liggen op je ademhaling. Het Is namelijk het anker in je leven. Bij Luite leer je verschillende ademhalingstechnieken die hij zichtzelf heeft eigen gemaakt, zoals kapalabhati en bhastrika pranayama, sjamanistische ademhaling, Mindfulness ademhaling en nog vele andere.

Meditatie?

Voor velen van ons is het leven de afgelopen decennia steeds jachtiger en hectischer geworden.
Heb jij behoefte aan een tegenhanger?

Dit kan zowel on groepsverband, 1-op-1 online en bij Luite

Wil je meer informatie klik dan hier.

 

 

Koude training

Koud water training is een fantastische manier om je mentale en fysieke weerbaarheid te vergroten. Het is een uitdaging die vele mensen aangaan in de wintermaanden, wanneer de temperaturen dalen. Koud water gaat over het uitbreiden van je grenzen, het verkennen van je fysieke mogelijkheden en het ontdekken van je innerlijke kracht. Er zijn tal van voordelen verbonden aan koud water training, zowel mentaal als fysiek. Koud water stimuleert namelijk de aanmaak van endorfine’s , die ervoor zorgen dat je je gelukkiger, vitaler en energieker voelt. Bovendien helpt koud water bij het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam, waardoor je je fitter voelt. Op mentaal vlak creëer je meer focus, waardoor je makkelijker en sneller het doel kunt bereiken.

Kortom: koud water training is een geweldige manier om in shape te komen én om jezelf beter te leren kennen en focus aan te brengen in je leven!

In de winter kun je wekelijks met mij mee en dan leer ik je en begeleid ik je hoe je het koude water in gaat. Ga het avontuur dus zeker aan deze winter!

Naast de trainingen in de winter in natuur water is het ook mogelijk om in de andere seizoenen de voordelen van koud water training te vervaren in een ijsbad!

GEÏNTERESSEERD?

Kom op de koffie!