aanbod

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

~Aristotle~

Coaching

Vaak is het de combinatie van dat we alle ballen in de lucht moeten houden van je bedrijf of een werkgever die nog even iets vraagt of een overbelaste thuissituatie. Op een bepaald moment loopt de emmer over, je komt thuis te zitten, je lichaam kan dit zowel fysiek als mentaal uiten. Door in alle rust jou te ontzorgen bij het proces kom je van je klachten af.

Focus traject

Inmiddels zijn er vele studies die aantonen dat ons mentale systeem in verbinding staat met het fysieke systeem. Door deze twee systemen te resetten en dit 90 dagen te doorleven verander je alles blijvend ten goede. Je zult je fitter, helderder, lichter maar ook krachtiger voelen dan ooit!

Meditatie

Meditatie is iets wat je op school niet leert, maar het zit van nature in ons, denk aan even de rust zoeken, bidden en zelfs slapen is en vorm van mediteren, het is eigenlijk heel simpel. Je bent bewust van alles wat zich meldt. Door aandacht te geven aan ademhaling, lichamelijke sensaties, gedachten, gevoelens en emoties ontstaat er meer rust en ruimte en ontwikkel je kracht, helderheid en wijsheid in het hier en nu, waar je normaal niet bij stilstaat.

Business coaching

Hoe zou het zijn…. als jij een klankbord hebt om nog meer rendement uit jezelf te halen? Om je gedachten helder te formuleren in doelen? Ik geef je handvatten om jouw droom te realiseren. Welke droom dit ook is. Hoe zou dat zijn…. Ik heb ervaring als interim en reorganisatie specialist, daarnaast ben ik zelf ook al geruime tijd ondernemer. Lees meer over Luite Speciaal voor ondernemers.

GEÏNTERESSEERD?

Plan direct jouw gratis adviesgesprek